Despre Noi

La Primavera a luat ființă pentru cei ce iubesc pizza, o savurează oricând și au o foame intensă de sortimente noi și combinații inspirate. Drumul nostru de la fani pizza la creatori de pizza a fost unul natural și plăcut, ca toate lucrurile făcute din pasiune.

Cauti cea mai buna pizza din Buzau, La Primavera este raspunsul, afla de ce.

Pizzeria Primavera Buzău vă întâmpină cu sortimente de pizza delicioase, preparate după rețete italiene autenice, cu ingrediente naturale, atent alese, pregătite cu dragoste și pasiune, pentru a creea acea aromă autentic italiană și pentru a obține experiențe culinare care vă vor încânta nu doar simțurile. Pentru ca ne dorim intotdeauna doar clienti multumiti si pentru ca stim ca ingredientele proaspete fac diferenta, am ales sa folosim pe langa ingredientele de baza, doar legume si fructe in stare proaspata, pentru a conferi specialitatilor noastre de pizza un gust natural si desavarsit.

Pizza LaPrimavera
Pizza Buzau

Povestea noastra nu se opreste aici

Suntem Pizza La Primavera şi ne ocupăm cu prepararea celui mai popular produs din lume: pizza şi nu numai. Cu o experienţă bogata şi cu o aşa dorinţă extraordinar de mare de a fi cei mai buni, nici nu se putea să nu fim în stare să satisfacem cele mai exigente şi rafinate gusturi. Aşa se face că reuşim să oferim o adevărată experienţă culinară incă din anul deschiderii 2018.

Am pornit această aventură ca să îți oferim o experiență total diferită,  caldă si diversă. Combinăm ingrediente de înaltă calitate cu idei inovatoare si proaspete ca să îsi oferim experiența ideală oriunde te-ai afla. La Primavera oferă pizza & paste, pline de savoare si imaginație. Fiecare preparat este rezultatul unui proces făcut cu dragoste si dedicație – o combinație perfectă de pasiune si inspirație.

De-a lungul timpului, aprecierile tale ne-au făcut ca în fiecare zi să vrem să îți oferim mai mult, să devenim cei mai buni din domeniu și să maximizăm fiecare detaliu ce ține de gust și de autenticitate, din momentul în care începem să gătim și până livrăm produsele noastre la tine acasă.
Chiar dacă ne-am consacrat în domeniu, avem în continuare convingerea că fiecare comandă pe care o primim este specială și o tratăm ca atare, cu aceeași grijă de care dai și tu dovadă când alegi bunătățile cu care să-i surprinzi pe cei dragi.

Popina Ionela
Popina Ionela
2023-02-19
Cea mai buna pizza ...cel mai bun blat...
Alexandru Irimia
Alexandru Irimia
2023-02-08
Comand frecvent, sevicii foarte bune, livrare rapida, FELICITĂRI!
Andrei MusicPro
Andrei MusicPro
2023-02-07
O mâncare foarte buna.
R A
R A
2023-01-27
Yummy!
Ionut Balta
Ionut Balta
2023-01-12
Ok
Raluca Danciu
Raluca Danciu
2023-01-05
Pizza foarte buna, blatul pufos si ingredientele de calitate, in plus angajatii foarte politicosi.

Iti place Pizza? Vrei Oferte?

Fii primul care află despre cele mai noi oferte de la Pizza LaPrimavera.